post item

WAGYU je skutečný klenot mezi hovězím masem. Jde o jedinečné, původem japonské, plemeno skotu, jehož odchov, výkrm a posléze důkladné zrání masa poskytuje exkluzivní gurmánský zážitek. Pro tyto večery jsme pro Vás připravili speciální pětichodové menu doplněno o párování červených vín pod taktovkou přátel z Vinstitut.cz

1) Tatarák z květové špičky, jablko, řapíkatý celer, brioška
- Bodegas Arabarte, SUMMUM by AUTHOR, Rioja , 2011

2) Svíčková steak PMS7, edamame 
- Kunde Family, Cabernet Sauvignon, Sonoma Valley, California, 2011

3) Flank steak, tuřín, pastiňák, celer, zauzená Maldon sůl 
- Vittorio Innocenti, Vino Nobile di Montepulciano DOCG, Toscana, 2010

4) Ořech sous vide, řepa, římský kmín, dýně, demi glace 
- Yarden, Cabernet Sauvignon, Israel, 2012

5) Plec slow cooked, kořenová zelenina, červené víno, tymián, rozmarýn
- Grandes Serres, Gigondas La Combe des Marchands, Rhône, 2012
Loading