post item

S našim oblíbeným podnikem Prosekárna jsme pro Vás na první jarní víkend připravili speciální menu párované s proseccem. Můžete se těšit na asijské speciality doplněné odborným výkladem o tomto italském zázraku.

1) Butter Prawns

-  Garbara Col fondo

2) Tuna Tataki

- Corvezzo Terre di Marca Col fondo frizzante

3) Sake Nigiri & Sesame Salmon Tartar

- Faotto Bottignolo Extra Brut

4) Unagi Kabayaki

- Nani Rizzi Brut

5) Yam Avocado & Prawns

- Duca Di Dolle Brut

6) Coconut Beef

- Le Manzane Extra dry

7) Sticky Pork Belly & Pomelo Salad

- Bepin De Eto Flavé Brut

8) Mango Sticky Rice & Mango Prosecco Sorbet

- Bepin De Eto Vais

 

Degustační menu s vínem 8 chodů / 1200Kč

Loading